1. APP GVC Gaesco

Què hi permet?

Podrà seguir l'evolució dels mercats financers i operar en temps real des de qualsevol lloc i de manera fàcil i intuïtiva.

Si encara no és Client de GVC Gaesco, descarregui's la nostra app i descobreixi tots els avantatges que posem a la seva disposició.

Funcionalitats en obert:

• Cotitzacions de les principals borses a nivell mundial, accions, ETF i Futurs.
  • Opcions i Warrants nacionals i internacionals.
  • Un potent cercador per a facilitar la cerca específica.
  • Informació sobre els Fons d'Inversió de GVC Gaesco.

I a més, si ja és Client de GVC Gaesco:

• Posició Global que agrupa tots els comptes oberts a GVC Gaesco, tot i que podrà seleccionar qualsevol d'ells per separat.
  • Podrà gaudir de temps real i profunditat de mercat de les principals borses a nivell mundial, accions, ETF i Futurs, Opcions i Warrants nacionals i internacionals, si ho té contractat.
  • Realitzar operacions a mercat o condicionades amb un moviment swipe.
  • Fitxes descriptives d'accions, ETF i Fons d'Inversió (Font: Morningstar).
  • Configuració de carteres amb valors favorits.